Om SHL Byg

SHL Byg & Montage er stiftet af elektriker og entreprenør Steven Holm Larsen. Bag sig har Steven et team af fagligt dygtige, engagerede og servicemindede montører, som mestrer alt fra el-arbejde til havearbejde. Paletten er bred, for der er intet, som vi ikke kan hjælpe med. Uanset om du har brug for en håndværker i privaten eller i virksomheden, står vi klar til at hjælpe dig. Hos os er en aftale en aftale. 

Steven

Steven Holm Larsen

Indehaver og entreprenør hos SHL Byg & Montage. Udd. elektriker.

Montører & samarbejdspartnere 

                   Thomas Ulrick

garderner-profile-image
HåndværkeR

Hos SHL Byg & Montage er Thomas håndværker og har stor erfaring med tømrerfaget, havearbejde og montage. Thomas er uddannet automekaniker og har sidenhen arbejdet i forskellige lederstillinger.

                     Danny Beier   

garderner-profile-image
Håndværker

Hos SHL Byg & Montage er Danny håndværker og har stor erfaring med tømrerfaget, havearbejde, el-arbejde, malerarbejde og montage. Danny har tidligere haft job som salgsassistent.

SHL Byg & Montage er yderst fleksible, og vi kører gerne langt for spændende arbejdsopgaver. SHL Byg & Montage arbejder primært i Trekantsområdet men har ligeså kunder, der ønsker vores ekspertise, samarbejde og tillid i andre dele af landet. Der er derfor ingen begrænsninger. Alt er muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en forespørgsel - også i andre byer.